2023 In-person MN Regional Meeting Agenda:

Pursuing Improvement in Network Priority Areas with your SPS Region

Date: Thursday, September 14th

Time: 10:00am-4:30pm

Locations: Children's Minnesota – Minneapolis Campus, 2nd Floor Education Center



Topic	Presenter/Facilitator	Duration	Timing
Registration		10 min	10:00-10:10
 Welcome/Introductions: Seniorleader welcome (5) Introductions (10) Safety story (10) SPS leadership update (15) 	Jeff Simmons Julie LeBlanc Natalie Lu & Mona Rippy Jeff Simmons	40 min	10:10-10:50
Regional Data & Celebrations	Julie LeBlanc	15 min	10:50-11:05
Meditative Movement	Natalie Lu	5 min	11:05-11:10
 Culture of Safety – Proactive Safety Proactive Safety Intro (25) Table Discussion (15) Group Sharing (10) 	Heather Bjorneberg	50 min	11:10-12:00
NETWORKING LUNCH		45 min	12:00-12:45
 Culture of Safety – Learning Panel NICU Multidisciplinary Process Analysis – Mayo (10) Error Prevention – Gillette (10) Safety Coaching – Children's Minnesota (10) Peer Support Programs – Children's Minnesota (10) Q & A (10) 	Heather Bjorneberg Dr. Ray Stetson & Cristina Gallup Judy Kuhn & Karen Mathias Saboe Natalie Lu Cassie Johnson	50 min	12:45-1:35

2023 In-person MN Regional Meeting Agenda: Pursuing Improvement in Network Priority Areas with your SPS Region



Topic	Presenter/Facilitator	Duration	Timing
Meditative Movement & Transition	Natalie Lu	10 min	1:35-1:45
Breakout Sessions:			
Safety Disparities • Background (10) • Hospital Sharing (10) • Solutions Table Activity (25)	Adriene Thornton Ed Center	45 min	1:45-2:30
 ESS Background (10) Hospital Sharing (10) Solutions Table Activity (25) 	Judy Kuhn CSC 506 (25 people)	45 min	1:45-2:30
 Ambulatory Safety Background (10) Hospital Sharing (10) Solutions Table Activity (25) 	Julie LeBlanc CV 4303	45 min	1:45-2:30
Break & Transition		10 min	2:30-2:40
Breakout Session Recap	Julie LeBlanc	30 min	2:40-3:10
2023 Regional Goal Update – CLABSI Risk Tool PDSA	Katie Hutchins	20 min	3:10-3:30
Networking & Hospital Tours*	Natalie Lu	60 min	3:30-4:30

^{*}Attendees can choose to participate in one or both hospital tours (each will last ~20 minutes and be offered twice) and/or enjoy open networking time in the Education Center. Light refreshments will be provided.

Hospital Tour Option 1:

CVICU - highlighting CLABSI rounds and CNS involvement in preventable harm Simulation - highlighting 'Brave Space' as an intervention to prevent patient harm

Hospital Tour Option 2:

PICU- highlighting Journey to Zero Champion observations & safety coaching 6th Floor - highlighting safety huddles